viernes, 6 de mayo de 2016

GP Ajuntament, INGRES CONSORCI COMARQUES CENTRALS

Tavernes aprova la sol·licitud de l’ingrés en el Consorci de les Comarques Centrals Valencianes

Amb el reingrés en el Consorci, Tavernes tindrà un representant en este òrgan, que té la finalitat d’unir esforços en diversos temes com l’ocupabilitat.

El Ple d’este dilluns 2 de maig va aprovar la sol·licitud de reingrés en el Consorci de les Comarques Centrals Valencianes amb l’objectiu de tindre un representant en este òrgan.

La finalitat del consorci és unir esforços en diferents àmbits, com la creació d’ocupació, els transports i carreteres, i qüestions territorials, entre altres.

El Consorci no ha tingut activitat durant anys, i ara, amb l’acord dels grups polítics representats en les comarques, s’ha decidit engegar el consorci de nou. Cal recordar que l’any 2002, Tavernes de la Valldigna va deixar el Consorci i va participar-hi a través de la Mancomunitat de la Safor. En l’acord aprovat pel Ple, per tant, s’ha sol·licitat el reingrés de Tavernes en el consorci com a membre de ple dret.

“El motiu pel qual volem participar-hi com a Tavernes de la Valldigna és perquè d’esta manera guanyem un representant i, per tant, tindrem més força i visibilitat. El consorci durà a terme polítiques en temes d’ocupació, comunicació i transports i, sobretot, farà d’àrea integradora per a demanar subvencions a Europa”, ha explicat l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario