viernes, 20 de mayo de 2016

GP Ajuntament, HORARI BIBLIOTECA EXÀMENS

La Biblioteca de Tavernes obrirà dotze hores al dia en període d’exàmens

L’horari de la Biblioteca Municipal serà de 9 del matí a 9 de la nit, des del dia  23 de maig fins al 8 de juliol.
  
L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Cultura, amplia l’horari de la Biblioteca Municipal per tal de facilitar l’estudi als jóvens en un lloc públic adequat a les seues necessitats mentre estan en època d’exàmens.

D’esta manera, es pretén que els mesos de maig, juny i principi de juliol els espais de la biblioteca estiguen a disposició dels estudiants de Tavernes que faran la selectivitat, així com dels universitaris i de la gent que té previst presentar-se a oposicions, entre altres.

El nou horari de la biblioteca comença el dilluns dia 23 de maig i s’allargarà fins al pròxim dia 8 de juliol. La Biblioteca estarà oberta 12 hores al dia de manera ininterrompuda, de 9 del matí a 9 de la nit. Els dissabtes l’horari serà de 9 a 13:30 hores i de 15:30 hores a 21 hores, i els diumenges de 9 a 14 hores.

L’Ajuntament de Tavernes, conscient de la demanda que tenen els estudiants amb l’arribada dels exàmens finals, ha decidit esta ampliació de l’horari per tal de facilitar-los la faena.

No hay comentarios:

Publicar un comentario