miércoles, 11 de mayo de 2016

GP Ajuntament, GUIA RUTES SENDERISTES

Una nova guia descobreix les rutes senderistes de Tavernes

“Caminant per Tavernes de la Valldigna” és la nova guia que recull sis rutes per a gaudir a peu tant per la ciutat com per la platja de Tavernes.


L’Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València publiquen una guia gratuïta amb les rutes paisatgístiques que recorren la ciutat de Tavernes i la platja.

Els veïns de Tavernes i els visitants podran explorar els racons naturals que ofereix el municipi. Des de la ruta de les Creus, la ruta de la Granata, la de l’Ombria, la del Bolomor, fins a la via ferrada Les Marujes i la Ruta dels Sentits.

D’esta manera, els interessats a gaudir dels enclavaments privilegiats de Tavernes ja disposen d’una guia que recull la informació bàsica per a poder planificar les seues excursions.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha assenyalat que “seguim treballant per a donar valor als espais naturals i que els turistes coneguen les rutes senderistes que tenen al seu abast. A Tavernes tenim un gran patrimoni natural que volem cuidar i promocionar com un producte turístic més de la nostra ciutat”.

El Centre Excursionista de Tavernes ha col·laborat en el disseny de les rutes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario