martes, 31 de mayo de 2016

GP Ajuntament, CONTROL QUALITAT MARQUES VIÀRIES SUPERAT

Les noves marques viàries i els passos de vianants de Tavernes superen el control de qualitat

L’empresa AETEC SA, dedicada exclusivament al control de qualitat de senyalització horitzontal, ha certificat que les marques viàries i els passos de vianants de Tavernes estan dins les exigències de la norma aplicada a carreteres.
  
L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Contractació i Obres Públiques, ha contractat l’empresa AETEC SA, dedicada exclusivament al control de qualitat de les marques viàries, per a fer els assajos pertinents en la senyalització horitzontal.

Els assajos han sigut de visibilitat diürna, visibilitat nocturna i resistència a les esvarades en les marques viàries.

L’Ajuntament de Tavernes ha primat en tot moment la seguretat a l'estètica, per la qual cosa s’ha gastat pintura de primera qualitat i additius antilliscants i fotoreflectors que milloren la seguretat tant dels vehicles (especialment els més vulnerables com les motos i les bicicletes) com dels vianants mateixos, i fan la senyalització menys esvarosa per a evitar accidents quan plou i més visible de nit.

En concret, s'han analitzat 17 passos de vianants i s’han prioritzat els de les zones escolars, esportives i de gran afluència de gent, com ara la zona de la República de Malta i el camp d'esports, els Sequers, el centre del poble, les zones dels dos instituts, etc.

Totes les comprovacions realitzades de cada un dels paràmetres analitzats estan dins la norma aplicada a carreteres.

Este control de qualitat ja estava pressupostat dins l’obra de Millora d’Ordenació de Trànsit i Estacionament, destinada a pintar els passos de vianants i les marques viàries de nova creació en el nucli urbà de la ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario