martes, 31 de mayo de 2016

GP Ajuntament, CONTRACTACIÓ PEONS AGRÍCOLES

L’Ajuntament de Tavernes contractarà 116 peons agrícoles

Les persones interessades tenen de temps per a presentar les sol•licituds fins al 10 de juny en el Braç Treballador.

L’Ajuntament de Tavernes, amb la col•laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), té previst contractar un total de 116 veïns de Tavernes per a pal•liar la desocupació agrícola estacional que treballaran des de juliol fins a setembre.
Per a les contractacions es destinaran 144.047 euros de la subvenció del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d’Ocupació Estatal) i vora 16.000 euros que aporta l’Ajuntament de Tavernes en concepte de reconeixement mèdic, quitança i material i equipament.
El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha mostrat la seua satisfacció per la subvenció que ha rebut l’Ajuntament del Ministeri: “Amb esta subvenció, 116 treballadors agrícoles tindran la possibilitat de treballar durant un mes fent accions de condicionament i millora dels espais naturals i l’entorn de la nostra ciutat. Sens dubte una bona ajuda per a intentar pal•liar la desocupació agrícola estacional”. 
Els requisits que han de complir els interessats per poder accedir a una d’aquestes contractacions són estar en situació de desocupació, haver cotitzat tres mesos durant l’últim any (del qual un d’ells ha de ser en els darrers nou mesos); i un dia cotitzat computarà com un mes (sempre que siguen dies en mesos diferents).
Per a rebre més informació podeu passar per l’agència de Foment Local en el carrer Calvari, 87.

No hay comentarios:

Publicar un comentario