miércoles, 4 de mayo de 2016

GP Ajuntament, CLAUSURA TALLER CURS CUINA INSERCIÓ SOCIOLABORAL

Clausura del Taller de Cuina d’Inserció Sociolaboral

El taller va començar el passat mes de novembre i ha comptat amb 12 alumnes que han elaborat receptes i han realitzat servicis de cambra. En l’acte de clausura han rebut un diploma.

Hui, al jardí del Braç Treballador de Tavernes, ha tingut lloc l’acte de clausura del Taller de Cuina d’Inserció Sociolaboral, al qual han assistit els dos professors del taller (Pablo del restaurant Mediterraneo i David del restaurant San Bernardo), funcionàries de Serveis Socials, la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, i l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan.

En el  taller, que és el tercer any que es du a terme, han participat 12 alumnes. Les classes van començar el passat mes de novembre i durant estos mesos els participants del taller han elaborat receptes, han realitzat servicis de cambra i han preparat el menjar que es va servir durant la Setmana Cultural per a la Gent Gran, entre altres activitats. 

Les classes també s’han basat en la orientació i inclusió al món laboral dels alumnes del Taller de Cuina, així com en la iniciació en la recerca de treball dins d’este sector.

Durant l’acte els alumnes han rebut un diploma, i finalment, ha tingut lloc una picadeta preparada pel Taller de Cuina.  

Noèlia Alberola ha agraït el treball de tot el departament que ha participat en este taller, ha donat l’enhorabona als alumnes i els ha animat en la recerca de feina. “Es tracta d’activitats amb la idea de millorar l’ocupabilitat, millorar el currículum i obrir les portes a la possibilitat de trobar un lloc de treball”, ha explicat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario