viernes, 27 de mayo de 2016

GP Ajuntament, ACABA TALLER MEMÒRIA GENT GRAN

Acaba el taller de memòria per a la gent gran
  
Des del mes d’octubre fins al mes de maig, al voltant de 25 persones de Tavernes han participat en el taller de memòria, on han treballat a través de jocs per a millorar-la.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Benestar Social, continua apostant per millorar la qualitat de vida i afavorir un envelliment actiu i saludable de la gent gran de Tavernes. Per esta raó, es va organitzar un taller de memòria per a les persones majors que necessiten estimulació cognitiva.

El taller tenia una durada de tres mesos, però la forta demanda va fer que s’allargara fins al mes de maig. Així, al voltant de 25 persones han pogut beneficiar-se d’esta iniciativa amb la qual han pogut reforçar, a través de jocs, funcions com l’atenció, a més de millorar la memòria.

La regidora de Benestar Social, Noèlia Alberola, ha explicat que “l’Ajuntament de Tavernes té interès en donar continuïtat a este tipus d’iniciatives perquè pensem que resulten molt beneficioses per a les persones grans. Volem que disposen d’activitats amb l’objectiu de fer la seua vida més fàcil.”

El Centre Social Dolores Rojas ha estat testimoni de les experiències que s’han compartit en este taller durant els sis mesos que ha durat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario