jueves, 21 de abril de 2016

GP Ajuntament, SUBVENCIÒ OBRA SOCIAL LA CAIXA

La Regidoria de Serveis Socials rep una subvenció de 6.000 euros de l’Obra Social La Caixa

Jordi Juan i Noèlia Alberola s’han reunit amb els directors de les sucursals de La Caixa de Tavernes i el cap de zona, Carlos Campos. Amb esta aportació es subvencionaran diversos programes i tallers socials.

El cap de zona de la Safor, Carlos Campos, i els dos directors de les sucursals de La Caixa de Tavernes s’han reunit hui amb l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, per a comunicar els diversos projectes que es subvencionaran amb la donació de 6.000 de l’Obra Social La Caixa.

Amb esta aportació es duran a terme diversos tallers i programes socials. Es farà un taller d’informàtica i noves tecnologies, tallers dins del programa Irene sobre prevenció de la violència de gènere en jóvens adolescents, tallers per a educar en emocions i en competències bàsiques per a la vida; també es crearà una ludoteca per a persones amb necessitats educatives especials i, finalment, un taller de cuina.

Cal recordar que l’Obra Social La Caixa ja és la segona vegada que col·labora en els programes socials que du a terme el departament de Serveis Socials, i que, a més, enguany ha incrementat la quantia.

“Estem molt agraïts a l’Obra Social La Caixa, que ens ha reafirmat la intenció de continuar col·laborant en els tallers i altres projectes de serveis socials. A més, hem pogut comprovar la sensibilitat que mostra davant dels problemes dels sectors més desfavorits de la població”, ha explicat Noèlia Alberola. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario