jueves, 21 de abril de 2016

GP Ajuntament, XIMO PUIG VISITA DON HIERRO

Ximo Puig visita la fàbrica Don Hierro de Tavernes

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i els regidors de la corporació municipal han acompanyat el president de la Generalitat i els propietaris de l’empresa durant la visita.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha visitat la fàbrica vallera de mobiliari metàl·lic Don Hierro. L’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, i diversos regidors de la corporació municipal han acompanyat el president.

Durant la visita, els empresaris José i David Roselló, propietaris de Don Hierro, han ensenyat a Ximo Puig els diversos departaments i instal·lacions que formen la fàbrica i el funcionament de les diferents màquines. A més, també han mostrat al president els diversos productes que s’hi fabriquen com, per exemple, el nou model de bústia que inclou diverses innovacions amb relació a l’entrega del correu ordinari i paqueteria, o el seu model de bicicletes públiques. 

Ximo Puig ha destacat el lideratge de Don Hierro en diversos segments de productes, així com el model d’empresa que combina la innovació i la col·laboració entre treballadors i empresaris, model en què moltes companyies es poden veure reflectides. Al final de la visita, el president ha animat el personal de Don Hierro i ha agraït la tasca que fan dia a dia. 

Per altra banda, José Roselló ha assenyalat que “les PIMES també sabem innovar i hem de fer-ho perquè la crisi ens afecte el mínim possible”. De fet, l’empresa Don Hierro va estar guardonada en 2014 per la Federació del Metall (FEMEVAL) com a millor petita empresa emprenedora.

“Agraïm la visita del president a una empresa de Tavernes, que és una mostra de com una PIME, a més de crear ocupació, també fa innovació i economia productiva”, ha afirmat Jordi Juan. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario