martes, 12 de abril de 2016

GP Ajuntament, SETMANA CULTURAL PER A LA GENT GRAN 2016

Tavernes celebra la Setmana Cultural per a la Gent Gran

Des del dimarts 19 d’abril fins al divendres 22 d’abril, les persones majors de 60 anys podran participar en les diferents activitats programades en la Setmana Cultural per a la Gent Gran.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha organitzat la Setmana Cultural per a la Gent Gran, en què durant quatre dies els participants podran assistir a diverses activitats.

La inauguració de la Setmana Cultural serà el dimarts 19 d’abril a les 19.30 hores, i també hi haurà una picadeta. El dimecres 20 d’abril tindrà lloc un taller de risoteràpia a les 10.30 hores, i de vesprada una excursió a l’ullal (que eixirà des de la plaça de l’ajuntament a les 16 hores), un taller de reciclatge i berenar.

Les activitats programades per al dijous 21 d’abril comencen a les 11 hores amb una jornada d’etnobotànica a càrrec del Taller d’Ocupació. A les 13.30 hores hi haurà una excursió a la cova del Bolomor, on els participants coneixeran part de la nostra història. De vesprada hi haurà una màster class de zumba a càrrec del gimnàs Fitness Point, i més tard sessió de cinema amb la projecció de la pel·lícula El exótico hotel Marigold.

El divendres 22 d’abril, a les 9 hores, hi haurà una altra excursió a València patrocinada pel Patronat Provincial de Turisme. A les 20.30 hores es donarà pas a la clausura de la Setmana Cultural amb un sopar d’entrepà.

Estes activitats estan dirigides a persones majors de 60 anys, que s’hi hauran d’inscriure prèviament el mateix dia de la inauguració (dimarts 19 d’abril). Totes les activitats es duran a terme en el Braç Treballador de Tavernes (carrer Calvari, 87).  


No hay comentarios:

Publicar un comentario