miércoles, 13 de abril de 2016

GP Ajuntament, RUTA SALUT GENT GRAN

Ruta de la Salut per a la Gent Gran a Tavernes

A partir de hui, i fins cobrir places, les persones majors de 60 anys poden inscriure’s en la Ruta de la Salut que tindrà lloc el dilluns 18 d’abril, a les 17 hores al Braç Treballador.

Tavernes de la Valldigna acull la Ruta de la Salut per a la Gent Gran, un esdeveniment organitzat per l’Àrea de Benestar Social i Sanitat de la Diputació de València i el Consorci  de l’Hospital General Universitari de València, i que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes.

La Ruta de la Salut tindrà lloc el proper dilluns, 18 d’abril, des de les 17 hores fins a les 20 hores en el Braç Treballador. Totes les persones interessades a participar han de tenir més de 60 anys, i poden inscriure’s a partir de hui, dimecres 13 d’abril, i fins cobrir totes les places. Les inscripcions es fan al Braç Treballador.

La jornada consta de dos parts, la primera una sèrie de xarrades que inclou dubtes i preguntes. La segona part es tracta d’uns reconeixements mèdics que es divideix en cinc estacions, on en cadascuna es realitza una prova diferent. Les estacions són risc cardiovascular, pneumologia, nutrició, osteoporosis i prevenció de càncer. Es tracta d’una activitat preventiva i pedagògica amb l’objectiu de formar i informar als assistents.

La Ruta de la Salut està patrocinada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Abbot Diabetes Care i Beatcor Electromedicina.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario