viernes, 22 de abril de 2016

GP Ajuntament, NOVES TARIFES PÀRQUING MUNICIPAL

Entra en vigor la nova tarifa del pàrquing municipal

Amb la nova tarifa, el preu per tenir el cotxe estacionat en l’aparcament durant tres hores serà d’1 euro, i 24 hores 3 euros. L’abonament mensual continua amb un preu de 40 euros/mes i l’abonament anual  33,33 euros/mes.

Les noves tarifes del pàrquing del passeig País Valencià, aprovades en el passat Ple del mes de febrer, ja han entrat en vigor, una vegada fetes les comprovacions i adaptacions pertinents.

La tarifa actual per tenir el vehicle estacionat en el pàrquing és: fins al minut 45 a un preu de 0,0225 euros/minut; això suposa 1 euro al minut 45, i este euro permetrà l’estada fins al minut 180 (és a dir, 3 hores costaran 1 euro). A partir del minut 181 i fins al minut 1.440 (24 hores) es cobraran 3 euros.

Per altra banda, els preus dels abonaments no han canviat. Un abonament mensual costa 40 euros, mentre que un abonament anual té un preu de 33,33 euros al mes.

“Amb estes tarifes abaratim el cost del pàrquing per a fomentar el seu ús i ajudar el comerç local. A més, d’esta manera la gent té més tranquil·litat per a fer les seues gestions”, ha explicat el regidor d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Tavernes, Perfecto Benavent. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario