miércoles, 13 de abril de 2016

GP Ajuntament, LA VALLDIGNA EN LA FIRA B-TRAVEL

Tavernes participa en la 25a edició de B-Travel a Barcelona

La fira tindrà lloc este cap de setmana en el recinte de Montjuïc, on la Valldigna exposarà la seua oferta turística que engloba, entre altres, la cova del Bolomor i el monestir.

Tavernes estarà present en la 25a edició de la fira anual de Turisme B-Travel de Barcelona del 15 al 17 d’abril per a promocionar turísticament la Valldigna, dins de l’exposició de la Comunitat Valenciana.

Durant este cap de setmana, Tavernes, Barx, Simat i Benifairó es promocionaran en la fira de turisme, que tindrà lloc en el recinte de Montjuïc, amb l’objectiu de donar a conèixer les ofertes turístiques de la Valldigna i així atreure visitants als nostres pobles.

Entre les propostes turístiques que la Valldigna durà a la fira de Barcelona, els assistents podran trobar informació sobre la cova del Bolomor, la Ruta dels Sentits, festivals, la platja de Tavernes, el monestir de Santa Maria de la Valldigna i, en general, es donarà a conèixer el patrimoni cultural, històric i gastronòmic de la Valldigna.

Els organitzadors de l’esdeveniment estimen que al voltant de 30.000 persones visitaran la B-Travel de Barcelona, de manera que es tracta “d’una oportunitat perquè la Valldigna es convertisca en un punt d’interès per als turistes que arriben a la nostra Comunitat cada any”, ha explicat el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario