lunes, 25 de abril de 2016

GP Ajuntament, CONCURS ARRÒS AL FORN AMB CIGRONS I PANSES

Bernardo Andrés del Blanc i Blau gastro-bar guanya el I Concurs Professional d’Arròs al Forn

Asunción Gascón va ser la guanyadora del concurs amateur d’arròs al forn que va tindre lloc ahir diumenge, guardonat amb 100 euros i un sopar per a quatre persones.

Hui s’ha celebrat el I Concurs Professional d’Arròs al Forn amb cigrons i panses al passeig dels Tarongers de la platja de Tavernes, on han acudit la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, el diputat provincial de Medi Ambient, Josep Bort, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i diversos regidors.


El concurs professional ha comptat amb 13 participants, que han presentat les seues cassoles d’arròs al forn. Finalment, el primer premi ha sigut per a Bernardo Andrés del Blanc i Blau gastro-bar de Piles, que ha rebut un trofeu i 500 euros. M. De las Aguas Vivas del restaurant Calipso ha guanyat el segon premi, dotat amb 300 euros i un trofeu. I el tercer premi l’ha guanyat David Giner, del restaurant San Bernardo, que inclou un sopar per a quatre persones en un local col·laborador.  


“Amb esta activitat pretenem treballar per oferir als turistes i visitants un producte turístic i de qualitat. A banda de la cultura, els espais naturals, la festa i les tradicions, també tenim la gastronomia, plats típics fets amb productes de primera qualitat i uns grans professionals de la restauració”, ha explicat el regidor de Turisme, Josep Llàcer.

A més, també ha tingut lloc el concurs de postres, que l’ha guanyat Adrián Zarzoso de l’IES Llopis Martí de Cullera. El premi consisteix en 200 euros, un trofeu i un diploma. 


Ahir diumenge, 24 d’abril, va tindre lloc el I Concurs Amateur d’Arròs al Forn amb cigrons i panses, al qual es van presentar nou cassoles. El primer premi el va guanyar Asunción Gascón, que va ser guardonada amb un diploma, un sopar per a quatre persones en un restaurant col·laborador i 100 euros. El segon va ser per a Àngela Escrivà, que va rebre un diploma i un sopar per a quatre persones, i el tercer premi fou per a Jose Civera, dotat amb un sopar per a dos persones.


Estos actes han estat organitzats per l’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja (ACEPLAT), i han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i el patrocini del Patronat de Turisme de la Diputació de València. Josep Llàcer ha assenyalat que “continuarem col·laborant amb l’Associació de Comerciants en estes activitats, que li donen un valor afegit a l’oferta turística que tenim”.


Pilar Moncho ha donat la enhorabona a l’Ajuntament de Tavernes i a ACEPLAT per esta iniciativa. “Amb esta activitat s’ha aconseguit donar a conèixer este plat típic de Tavernes, que és l’arròs de vigília. També que promocionar la platja de Tavernes, no sols a l’estiu, sinó tot l’any”. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario