lunes, 25 de abril de 2016

GP Ajuntament, CLAUSURA SETMANA CULTURAL GENT GRAN

Clausura de la Setmana Cultural per a la Gent Gran

Des del dimarts 19 fins al divendres 23 d’abril, la gent gran de Tavernes ha participat en les activitats programades per a la Setmana Cultural, com diversos tallers o la visita a les Corts Valencianes i a la Diputació de València.

La Setmana Cultural per a la Gent Gran va acabar el divendres 23 d’abril, amb un acte de clausura i un sopar. Dimarts passat va tindre lloc la presentació, en què membres de Serveis Socials i la regidora, Noèlia Alberola, van explicar les activitats programades per a la setmana, i les persones interessades s’hi van inscriure. En acabar, els assistents van gaudir d’una picadeta a càrrec dels alumnes del taller de cuina d’inserció sociolaboral.


Dimarts de matí, els participants en la Setmana Cultural van assistir a un taller de risoteràpia. L’excursió a l’ullal i el taller de reciclatge es van suspendre per culpa de la pluja i es farà este dijous, així com el berenar a càrrec del taller de cuina de Serveis Socials.


El dijous 21 d’abril, els majors van participar en el taller d’etnobotànica, a càrrec del Taller d’Ocupació, i en el taller de la cova del Bolomor. De vesprada, hi va haver classe de zumba adaptada per a la tercera edat. Més tard va tindre lloc una sessió de cinema amb la pel·lícula El exótico hotel Marigold.


Divendres fou l’últim dia de la Setmana Cultural per a la Gent Gran, i al voltant de 55 persones van fer una excursió a València. Van visitar les Corts Valencianes, on l’alcalde de Tavernes i diputat a les Corts, Jordi Juan, els va explicar el seu funcionament, i també la Diputació de València, on van tenir una visita guiada que els explicava la història de la Diputació i, a més, van rebre un obsequi. Durant l’excursió van acudir al Botànic i als Jardins de Vivers de València (que acull la fira del llibre), on van dinar.


“L’Ajuntament de Tavernes continua apostant per promoure la cultura i tota mena d’activitats perquè la gent gran puga mantenir una activitat constant en el seu dia a dia”, ha explicat Noèlia Alberola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario