viernes, 29 de abril de 2016

GP Ajuntament, Clausura del Taller d’Ocupació i presentació de la pàgina web de turisme

Clausura del Taller d’Ocupació i presentació de la pàgina web de turisme

El Taller, que va començar el mes de novembre passat, ha comptat amb un total de 24 alumnes treballadors que han realitzat diverses actuacions en espais de Tavernes, com la torre de guaita.

Hui, en el saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes, ha tingut lloc la clausura del Taller d’Ocupació, a la qual han assistit els membres del Taller, la directora Nieves Santonja, l’equip docent, regidors de la corporació municipal, tècnics de l’Ajuntament i l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan.


En el Taller d’Ocupació hi han participat un total de 24 alumnes treballadors i sis membres de l’equip directiu. El taller va començar el dia 1 de novembre i ha acabat hui, 29 d’abril. Durant estos mesos han treballat en els tallers forestal, de jardineria i de pàgines web.

Durant l’acte s’ha entregat un diploma a tots els alumnes del Taller d’Ocupació, un detall a tots els presents i col·laboradors i s’ha reproduït un vídeo de totes les faenes fetes.

En el taller de jardineria s’han dut a terme actuacions en zones verdes de Tavernes, com l’adequació de la rotonda de la barca de la platja, millores en la rotonda de la Bien Pagà o actuacions en el parc de Na Violant d’Hongria. A més, els alumnes també han treballat en la torre de guaita i el seu entorn. L’última tasca que s’ha fet en esta zona ha sigut crear un hort accessible on es plantaran cultius propis de la zona com tomaques, carabassetes, albergines o pebres.


En el taller de forestal, els treballadors han actuat en tots els enclavaments de la ruta dels sentits, en els ullals i en el Clot de la Font. També han realitzat la nova cartelleria de la cova del Bolomor i han creat una ruta etnobotànica en la pujada al jaciment arqueològic.

Per altra banda, els alumnes del taller d’ocupació han creat la nova pàgina web de turisme de Tavernes de la Valldigna, que hui el monitor de pàgines web, Àlex Blasco, ha presentat oficialment. El nou portal ofereix diversos continguts relacionats amb el turisme del municipi, com el medi ambient, l’arquitectura, la platja, la gastronomia, les rutes naturals, la torre de guaita, la cova del Bolomor i informació sobre les festes patronals i els festivals. Els continguts estan disponibles en valencià, castellà i anglès, amb l’objectiu d’arribar al major nombre de persones possible.  A més, es tracta d’una pàgina web accessible que ha rebut el distintiu AA de l’ONCE.


Podeu accedir a la pàgina web de turisme a través del següent enllaç: http://tavernes.es/turisme/

Jordi Juan ha agraït la tasca de Nieves Santonja, del personal docent del taller, dels membres del taller, tècnics de l’ajuntament i del regidor de Foment Local, Josep Llàcer. “Ha sigut un treball important perquè, a banda de donar valor als nostres recursos naturals, els alumnes treballadors han rebut una formació que fomenta la seua inserció laboral i també el seu currículum”, ha explicat.

Podeu veure l’acte de clausura i la presentació oficial de la pàgina web de turisme en este enllaç:https://www.youtube.com/watch?v=oNpHnjsze1o

No hay comentarios:

Publicar un comentario