lunes, 18 de abril de 2016

GP Ajuntament, CANVI DATA III CICLE ECONOMIA I TERRITORI

Cinquena sessió del III Cicle d’Economia i Territori el dia 28 d’abril

La jornada que estava prevista per a demà 19 d’abril, ha sigut ajornada i es celebrarà el dijous 28 d’abril. Es centrarà en Com organitzar fires d’èxit i està programada a les 20 hores al saló de plens de l’Ajuntament.

El III Cicle d’Economia i Territori continua amb la cinquena sessió sota el títol Com organitzar fires d’èxit. Els casos de Forinvest i Gastrónoma, a càrrec del director de fires de Fira València, Alejandro Roda.

L’acte, que estava programat per a demà 19 d’abril, per problemes d’agenda ha sigut ajornat per al dijous 28 d’abril, a les 20 hores, al saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes. A més, la sessió també serà emesa en streaming, així totes les persones interessades podran seguir la jornada a través d’internet entrant en la pàgina web de l’Ajuntament o a través del següent enllaç:   https://www.youtube.com/channel/UCHduHOzZaSwbLginLa_fm2A/live

“Convidem a esta jornada a les associacions i entitats que organitzen activitats al llarg de l’any per tal que coneguen una metodologia i un sistema d’organització de fires i esdeveniments amb un èxit demostrat”, ha indicat el regidor de Foment Local i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tavernes.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario