jueves, 7 de abril de 2016

GP Ajuntament, ACTES FALLA DE LA MARINA I CONCURS ARRÒS VIGILIA

Actes de la falla de la Marina en la platja de Tavernes

La programació inclou, entre altres actes, orquestra i el I Concurs gastronòmic d’arròs al forn.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja (ACEPLAT), l’Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València han organitzat diversos actes en la platja de Tavernes al voltant de la falla de la Marina.


El divendres 22 d’abril es plantarà el monument de la falla a les 18 hores en la zona del restaurant Macario. El dissabte 23 d’abril es faran jocs infantils a les 18 hores en la mateixa zona, sopar faller en els locals col·laboradors a les 22 hores i revetla del grup Fuego en el passeig dels Tarongers a les 00 hores.

 El diumenge 24 d’abril continuaran els jocs infantils a les 12 hores. De vesprada tindrà lloc una cercavila amb la fallera major de Tavernes que eixirà a les 19 hores des del bar Gofres. Més tard, a les 20.30 hores, es dispararà un castell de focs artificials en la zona del restaurant Macario i a les 21 hores es cremarà la falla de la Marina.

A banda d’estos actes, també s’han programat dos concursos gastronòmics d’arròs al forn. El primer serà el Concurs Gastronòmic Amateur, el diumenge 24 d’abril a les 13.30 hores en el passeig dels Tarongers, i a les 16.30 hores es farà el lliurement de premis. El segon serà el Concurs Gastronòmic Professional a les 12 hores, en el passeig dels Tarongers, presentació dels plats a les 14 hores i lliurament de premis a les 16.30 hores.

Podeu trobar tota la informació, les bases del concurs i els fulls d’inscripció en el següent enllaç:http://tavernes.es/serveis/turisme/informacio-turisme/concurs-d-arros-de-vigilia.   


Cal recordar que la falla de la Marina va ser fundada en 1984 i, quan es va dissoldre, ACEPLAT va voler mantenir esta festa, amb l’objectiu que la platja puga disposar de més atractiu i activitats. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario