viernes, 22 de abril de 2016

GP Ajuntament, ACTES CULTURALS CAP SETMANA

Actes culturals per al cap de setmana

El diumenge 23 d’abril, l’artista Carles Dénia presentarà el seu nou treball, L’Home Insomne, a la Casa de la Cultura de Tavernes, on oferirà un concert amb diferents estils com albades o jotes.
                       
Este cap de setmana Tavernes acollirà diversos actes culturals. El divendres 22 d’abril, a les 17.30 hores, hi haurà un marató de contes a la Biblioteca municipal. Més tard, tindrà lloc la presentació i entrega al fons local de la biblioteca municipal de la revista Això i Allò. Revista d’informació i formació a Tavernes. L’acte, presentat per Isabel Andrés i Eduardo Bononad, serà a les 20 hores en la biblioteca.

El dissabte 23 d’abril, a les 18 hores, en la casa del cultura hi haurà teatre familiar amb l’obra Akäshia, el viatge de la llum. El cau de l’Unicorn. Un espectacle teatral, visual, musical, amb llum negra, titelles i actors. El preu de l’entrada és de 3,50 euros.


Per altra banda, este cap de setmana també es celebraran actes per a commemorar el 25 d’abril (batalla d’Almansa). El dissabte, a les 19.30 hores,  s’inaugurarà l’exposició Al Tall 35 anys de música mediterrània des del País Valencià, que estarà oberta al públic fins al 30 d’abril. I a les 20 hores, la projecció del documental Al Tall 35 anys.


Per a continuar en la commemoració del 25 d’abril, este diumenge 24 d’abril està programada la presentació del nou treball de Carles Dénia, L’Home Insomne. El cantant oferirà un concert que inclourà cant d’estil, seguidilles, malaguenyes, albades, jotes i fandangos. L’acte tindrà lloc a la Casa de la Cultura, a les 19 hores, i el preu de l’entrada serà de 3,50 euros.   


No hay comentarios:

Publicar un comentario