jueves, 7 de abril de 2016

GP Ajuntament, ACABADA ROTONDA CARRETERA PLATJA

Acaben els treballs d’adequació de la rotonda de la barca de la platja

Els treballadors del Taller d’Ocupació han dut a terme diverses faenes per a arreglar la rotonda i facilitar-ne el manteniment posterior.

Els alumnes del Taller d’Ocupació de Tavernes de l’especialitat d’infraestructures de jardins, després de molts dies de treball, han acabat les faenes d’adequació de la rotonda de la barca de la platja de Tavernes.

Les primeres tasques que es van dur a terme van ser les de neteja i eliminació de l’herba que hi havia en la rotonda. Després, es va posar una malla antiherba i una capa de formigó que cobria tota la superfície. Finalment, s’ha col·locat una capa de grava i de gespa artificial amb una combinació de dibuixos que formen un mantell verd i blanc. 

Per altra banda, els treballadors del taller d’ocupació també han reparat i pintat la barca de la rotonda, que dóna la benvinguda a la platja de Tavernes.

Els treballs s’han fet per a condicionar esta rotonda i facilitar el manteniment posterior, i també perquè tots els usuaris la respecten i esta zona continue en bones condicions una llarga temporada. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario