martes, 19 de abril de 2016

GP Ajuntament, ACABA CAMPANYA EDUCACIÓ VIAL

Acaba la campanya anual d’educació viària

Vora 350 alumnes dels cursos de 3r i 5é de primària dels sis col·legis de Tavernes de la Valldigna han participat en la campanya anual d’educació viària, en què han aprés diverses normes de circulació.

Des del dia 11 d’abril fins avui dimarts 19 d’abril,  s’ha dut a terme la campanya anual d’educació viària per als alumnes dels cursos de 3r i 5é de primària dels col·legis de Tavernes de la Valldigna.

Durant estos dies, els vora 350 alumnes que han participat en la campanya han acudit, acompanyats de policies locals, a quatre sessions de classes teòriques i una sessió de classe viària. Els estudiants han aprés diverses instruccions de circulació, com les normes de vianants, de conductor de vehicles i bicicletes i les normes dels ocupants del vehicle.  
 
La formació s’ha impartit de matí en les instal·lacions del poliesportiu, on s’ha muntat el circuit. Membres de la Policia Local han sigut els monitors que han acompanyat els xiquets i han dut a terme esta activitat.

Per a recordar les classes d’educació viària, tots els alumnes que hi han participat han rebut com a obsequi una motxilla que simula un jupetí reflector amb el logotip que indica la separació que ha de tenir un automòbil respecte a un ciclista. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario