jueves, 3 de marzo de 2016

GP Ajuntament, TROBADA AMES DE CASA EN TAVERNES

Tavernes rep a les ames de casa de la Safor

Més de 500 dones de diversos pobles de la Safor s’han reunit hui, dijous 3 de març, al municipi de Tavernes de la Valldigna per a commemorar el Dia de la Dona.


Tavernes ha acollit hui, dijous 3 de març, la XVI Trobada d’Ames de Casa Tyrius de la Safor. Més de 500 dones de 14 pobles de la comarca s’han reunit per a commemorar el Dia de la Dona. L’acte ha estat organitzat per Tyrius i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València.

Les dones han gaudit d’una benvinguda amb dolçaina i tabalet i d’un esmorzar. Després, s’han dirigit a la Casa de la Cultura de Tavernes on l’alcalde Jordi Juan i la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noèlia Alberola, els han dedicat unes paraules. A més, també han entregat un diploma a cada poble per a recordar la XVI Trobada celebrada a Tavernes.

A la Casa de la Cultura s’ha projectat el vídeo Valldigna i ha tingut lloc l’actuació del cantautor local, Quim Sanç, qui ha interpretat temes dedicats a la dona. Així mateix, les dones han visitat les diferents exposicions exhibides al recinte. A les 13 hores s’ha celebrat una missa en la parròquia Sant Pere, i en acabant, ha tingut lloc un dinar en el Saló la Font.

“Hem de destacar el paper de les dones en el desenvolupament de la nostra societat, i a més, reivindicar la igualtat dels drets en tots els àmbits que la vertebren”, ha assenyalat Noèlia Alberola. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario