jueves, 31 de marzo de 2016

GP Ajuntament, REUNIONS REGIDORS BARRI

Les primeres reunions dels regidors de barri són l’11 d’abril

Amb el projecte dels regidors de barri, que comença al mes d’abril, es duran a terme reunions en sis zones diferents de Tavernes, i una a la platja.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, enceta el projecte dels regidors de barri a l’abril. L’objectiu és arreplegar propostes i inquietuds dels veïns de cada barri del municipi i acordar les dos actuacions més importants que necessita la zona.

Tal i com ja es va informar, les dates de les reunions ja estan fixades, però amb determinades modificacions. El dia 11 d’abril zona platja, a l’Escoleta de la Platja a càrrec de Josep Llàcer, també el mateix dia zona Cantalot al CEIP Sant Miquel amb Noèlia Alberola. El 13 d’abril es farà la reunió de la zona Marjaletes- Colón al CEIP Alfàndec i a càrrec del regidor Javi Escrihuela i el dia 18 d’abril la de la zona Divina Aurora al Braç Treballador, amb Noèlia Alberola. El dia 20 d’abril, zona Magraner-Sequers al CEIP Magraner a càrrec de Quique Chofre. La reunió de la zona Centre, amb la regidora Encar Mifsud, passa al dia 20 d’abril, i es farà en l’Ajuntament. Finalment, el dia 21 d’abril tindrà lloc l’última reunió amb la zona Lepant- Riu a la Casa de la Cultura amb Bea Ferreres.

Totes les reunions de barri tindran lloc a les 19.30 hores i en els seus respectius dies. 

Les dates

-11 d’abril zona Platja, en l’Escoleta de la Platja.
-11 d’abril zona Cantalot, en el CEIP Sant Miquel.
-13 d’abril zona Marjaletes- Colón, en el CEIP Alfàndec.
-18 d’abril zona Divina Aurora, en el “Braç Treballador”.
-20 d’abril zona Magraner- Sequers, en el CEIP Magraner.
-20 d’abril zona Centre, en l’Ajuntament.
-21 d’abril zona Lepant-Riu, en la Casa de la Cultura. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario