lunes, 7 de marzo de 2016

GP Ajuntament, NETEJA CLOT

El Taller d’Ocupació neteja el Clot de la Font

Entre les tasques que han fet els alumnes destaca l’adequació dels elements de la Ruta del Sentits i la neteja de l’aigua de la bassa, que havia quedat estancada, en part, per la falta de pluja.

Els membres de l’especialitat de treballs forestals del Taller d’Ocupació de Tavernes, van dur a terme la setmana passada les faenes de neteja i manteniment del paratge natural del Clot de la Font.

Els alumnes es van dedicar a reparar i adequar els elements que formen part de la Ruta dels Sentits i que inclou este paratge. A més, també van dur a terme les faenes de condicionament de la bassa i així han llevat la brutícia i sanejat l’aigua.  

Es tracta d’una zona molt utilitzada pels veïns de Tavernes i pels turistes d’altres pobles, i de vegades la gent hi deixa gran quantitat de deixalles i brutícia, fet que deteriora la imatge d’este paratge tan visitat. Així mateix, la falta de pluja dels últims mesos ha provocat que l’aigua de la bassa del Clot de la Font s’estanque.

Des del Taller d’Ocupació recorden a tots els veïns i visitants dels paratges naturals de Tavernes la importància de mantenir les zones lliures de brutícia i de respectar l’ecosistema i les infraestructures.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario