martes, 22 de marzo de 2016

GP Ajuntament, EXCURSIÓ RACÓ JOANA I ULLAL GRAN

Excursió al Racó de Joana i a l’Ullal Gran

L’activitat tindrà lloc el 24 de març i el 17 d’abril amb eixida en la plaça Major de Tavernes, i inclou un taller de plantes aromàtiques i medicinals en arribar a l’Ullal.

El grup Econatura Valldigna, amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, ha organitzat una excursió que recorrerà alguns dels paratges naturals del municipi, com són el Racó de Joana i l’Ullal Gran i de les Penyetes.   

En total són dos les excursions programades, una este dijous 24 de març, i la segona el diumenge 17 d’abril. L’eixida tindrà lloc a les 9.30 hores des de la plaça Major.

La dificultat de l’activitat és moderada i té una durada aproximada de quatre hores. En arribar a l’Ullal Gran es realitzarà un taller de plantes aromàtiques i medicinals. El preu de l’excursió és de 2 euros per a adults i xiquets majors de 14 anys i, a més, els participants que vulguen podran comprar una caixa de productes ecològics a un preu de 10 euros.


Les persones que vulguen participar en l’excursió hauran d’inscriure’s prèviament enviant un correu aeconaturavalldigna@gmail.com o cridant al telèfon 645 998 588. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario