lunes, 21 de marzo de 2016

GP Ajuntament, ESTUDIANTS AMERICANS D'INTERCANVI VISITEN AJUNTAMENT

Recepció dels estudiants americans de l’intercanvi amb l’IES Jaume II el Just

25 alumnes de la ciutat de Media (Pennsilvània) van arribar el passat 14 de març a Tavernes per a gaudir del programa d’intercanvi amb el centre valler on han gaudit de diferents activitats durant una setmana.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, i l’alcalde, Jordi Juan, han rebut als estudiants americans del programa d’intercanvi entre l’IES Jaume II el Just de Tavernes i el Penncrest High School de Media (Pennsilvània, Estats Units).

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha dirigit unes paraules en anglès als alumnes i professors de l’intercanvi donant-los la benvinguda a l’Ajuntament. Així mateix, dos dels estudiants i una de les professores també han exposat un discurs agraint el tractament que han rebut i remarcant que “ha sigut una experiència inoblidable”. En record d’este intercanvi els professors americans han entregat a Jordi Juan una placa commemorativa i l’alcalde els ha regalat un socarrat.   

Els 25 alumnes americans van arribar a Tavernes el passat 14 de març, acompanyats pels professors Laura Nemeck, Chris Grouzes i Danna Montich. Esta nit tindrà lloc un sopar amb tots els alumnes, pares i professors en el Saló la Font, i demà dimarts, 22 de març, finalment tornaran a Amèrica.

Durant la seua estància a Espanya, els estudiants americans han viatjat a Benidorm, han anat al Bioparc de València, han visitat les diferents falles de Tavernes, i han assistit a les classes de l’IES Jaume II, entre altres activitats programades.

Per part del centre valler, foren 26 els alumnes de quart d’ESO i primer de Batxiller que van viatjar fins a Amèrica, junt amb els professors Ximo Blasco, Maria José Montesinos i Virginia Pérez. Durant el viatge van acudir a les classes de l’institut americà, i van visitar Nova York, entre altres activitats. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario