sábado, 5 de marzo de 2016

GP Ajuntament, CURSA DE LA DONA

XV edició de la Cursa de la Dona a Tavernes

El nombre de participants que han acudit a la cursa ascendeix a 400, aproximadament. A més, s’han recollit vora 300 kg d’aliments de llarga durada, i s’han venut 300 Dorsals 0.

La XV Cursa de la Dona, que s’ha celebrat esta vesprada, 4 de març, a Tavernes de la Valldigna, ha rebut al voltant de 400 participants. L’acte ha estat organitzat per la Regidoria d’Esports i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes.

La cursa ha sigut amenitzada per una Valltukada, i abans de començar, les dones han gaudit un escalfament. Les participants han rebut, a més, una samarreta i un obsequi per a recordar la XV edició de la cursa.

Totes les dones que han participat en la cursa han mostrat la seua faceta més solidària. Càrites Tavernes ha aconseguit recollir uns 300 kg d’aliments de llarga durada. A més, enguany, s’ha posat a disposició de les participants el Dorsal 0 a un preu simbòlic de 2 euros. S’han venut, aproximadament, 300 dorsals, la recaptació dels quals anirà destinada a pal·liar les necessitats dels camps de refugiats de Síria.

La regidoria d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha explicat que “es tracta d’ un dia festiu, però també d’un dia reivindicatiu, ja que la igualtat ha d’estar garantida en tots els àmbits. Este any també hem volgut fer ressò del patiment de les persones refugiades a Síria. Per tant, la cursa la dediquem a totes les dones, i especialment a aquelles que estan fugint de la guerra buscant una vida millor per a elles i per a les seues famílies”. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario