lunes, 7 de marzo de 2016

GP Ajuntament, ACTES DIA DE LA DONA

Tavernes commemora el Dia de la Dona

Demà, a les 19.30 hores es projectaran cinc curtmetratges dirigits per dones, a més, l’Associació de Veïns celebrarà la Trobada de Dones Veïnals de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna commemora el Dia de la Dona amb diferents activitats. Demà, 8 de març, a les 19.30 hores, a la Casa de la Cultura, tindrà lloc una projecció de curtmetratges.

Es projectaran cinc curts, tots ells dirigits per dones: “La bona fe” de Begoña Soler, “La nit de l’oceà” de Maria Lorenzo, “Una gallina” d’Alejandra Arbreda, “3/105” d’Avelina Prat i Diego Opazo, i per últim, “Ezequiel y la galga Maria” d’Eva Marín.

Així mateix, per a commemorar el Dia de la Dona, l’Associació de Veïns ha organitzat, junt amb la col·laboració de l’Ajuntament, la XXII Trobada de Dones Veïnals de Tavernes, en reivindicació de la igualtat i la justícia. Este acte començarà a les 18 hores, a la Casa de la Cultura,  on l’alcalde, Jordi Juan, i la presidenta de l’Associació de Veïns la Valldigna, Maria Luisa Grau, dirigiran unes paraules als assistents.  

Este cap de setmana passat Tavernes ja va celebrar diversos actes per a commemorar el Dia de la Dona. El dijous dia 3 de març va tindre lloc la Trobada d’Ames de Casa Tyrus de la Safor, i el divendres 4 de març, la Regidoria d’Igualtat i la Regidoria d’Esports van organitzar la Cursa de la Dona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario