lunes, 1 de febrero de 2016

GP Ajuntament, TALLER GEOMÀRQUETING

Tavernes acull la quarta sessió del III Cicle d’economia i territori amb un taller de geomàrqueting

La jornada està programada per al dimecres 3 de febrer, al Centre Social Braç Treballador, amb l’objectiu de promocionar els negocis en Internet.

El III Cicle d’Economia i Territori continua amb la quarta sessió sota el títol Geomàrqueting. Per a promocionar el teu negoci en Internet, dirigit a tots els professionals, empresaris, emprenedors i destinacions turístiques que planifiquen i promouen les seues entitats.

L’acte tindrà lloc este dimecres, 3 de febrer, des de les 10 fins a les 12 hores, al Centre Social Braç Treballador. La jornada, presentada pel regidor de Promoció Econòmica, Josep Llàcer, anirà a càrrec del geògraf Gersón Beltrán. El Cercle Euram de la Safor actuarà de moderador.


En esta sessió s’analitzarà el geomàrqueting com una ferramenta amb gran potencial per a fomentar el desenvolupament de les persones, els negocis i els territoris en Internet. Este taller està dividit en cinc mòduls diferents: com funciona el món d’Internet actualment, com fer una estratègia, com seleccionar la ferramenta adequada, com utilitzar les dades i, finalment, com mesurar els resultats.

Per als assistents interessats a acudir a esta quarta sessió, és recomanable dur ordinador o tauleta. 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario