miércoles, 24 de febrero de 2016

GP Ajuntament, EXPOSICIÓ

Exposició “La Universitat de València i els seus entorns comarcals: la comarca de la Safor”

La inauguració serà demà, 25 de febrer, a les 19.30 hores en la Casa de la Cultura. La mostra estarà oberta al públic fins a l’11 de març.

La Casa de la Cultura de Tavernes acollirà demà, 25 de febrer, la inauguració de l’exposició “La Universitat de València i els seus entorns comarcals: la comarca de la Safor”. L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores.

Esta exposició pretén ser una mostra d’algunes de les característiques bàsiques del territori, així com una incidència de la investigació, la formació i la difusió del coneixement sobre este espai. La comarca de la Safor és rica en història i compta amb un patrimoni rellevant i un paisatge significatiu. Es tracta d’un treball multidisciplinari en què han participat professors de diverses àrees del coneixement, i també investigadors locals i forans.

La mostra estarà oberta al públic des del 25 de febrer fins a l’11 de març de 2016. L’horari de matí és de 10.30 hores fins a 13.30 hores (accés per les oficines) i l’horari de vesprada és de 18.30 hores fins a 20.30 hores (accés principal). 


No hay comentarios:

Publicar un comentario