martes, 9 de febrero de 2016

GP Ajuntament, ENQUESTA SOBRE MODÈL FESTES

S’obri el termini per a votar en l’enquesta ciutadana sobre el model de les festes patronals

Les regidories de Participació i de Festes posen a disposició dels veïns l’enquesta per a opinar sobre determinats aspectes que delimitaran el model de festes del poble per a 2016. El termini és des de hui, 9 de febrer, fins al 19 de febrer.

La Regidoria de Transparència i Participació i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tavernes obrin el termini per a poder opinar en l’enquesta sobre el model de les festes patronals de Tavernes, que ha començat a les 8 hores de hui (9 de febrer) i que acabarà el pròxim dia 19 de febrer a les 23:59h.

En total són huit les preguntes que es plantegen en l’enquesta, i cada una disposa de diferents respostes. Entre les qüestions destaquen la data de començament i la durada de les festes. També es vol preguntar sobre els actes amb animals, amb dos preguntes: bous al carrer i tir i arrossegament en la programació. Seguidament, es planteja quins dies són els més adequats per a celebrar la nit de les paelles i el ball de disfresses. La sèptima pregunta és sobre la possibilitat d’incloure un concert d’un grup de renom en la programació amb pagament d’entrada. I, finalment, l’enquesta planteja quins haurien de ser els dies de festa local.

Poden participar en l’enquesta tots els ciutadans empadronats a Tavernes que tinguen 14 anys, o que els complisquen al llarg de l’any 2016.

La manera de participar-hi telemàticament és a través de l’enllaç www.participa.tavernes.es o bé en els cinc punts d’informació en edificis públics (ajuntament, biblioteca, Braç Treballador, Tourist Info i pavelló cobert) on es podrà votar amb l’ajuda -si és menester- d’un funcionari. Una tercera opció per a participar-hi és de manera presencial, acudint a la finestreta de registre i informació de l’Ajuntament de Tavernes (en horari de 9:00 a 14:00) o en l’oficina de Tourist Info (en horari de 10:00 a 13:00). En estos punts es facilitarà l’enquesta en paper per a emplenar-la juntament amb un sobre que s’entregarà al funcionari encarregat, el qual comprovarà que no s’hi ha participat de forma telemàtica anteriorment.

L’Ajuntament de Tavernes i el Departament d’Informàtica han comptat amb la col·laboració del programador de pàgines web Gabriel Chova per a elaborar l’enquesta sobre el model de les festes del poble, cost que ha assumit el consistori de Tavernes.

A partir del dia 20 s’analitzaran les dades obtingudes i, posteriorment, els resultats es publicaran en la pàgina web de l’Ajuntament de Tavernes.

“Esperem que els veïns de la ciutat participen de forma massiva i que els resultats que obtinguem siguen representatius de l’opinió del poble valler”, afirma el regidor de Participació, Enrique Chofre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario