jueves, 4 de febrero de 2016

GP Ajuntament, DIA DEL ARBRE, ACTIVITATS DE REPOBLACIÓ

Tavernes celebra el Dia de l’Arbre amb una repoblació

L’activitat està programada per al dissabte 6 de febrer, a les 9.30 hores, i els assistents podran plantar plantons de pins, roures, arbocers i carrasques.

La Regidoria d’Esports i Media Ambient de l’Ajuntament de Tavernes, amb la col·laboració del Centre Excursionista, Protecció Civil, el Grup Scouts i diverses empreses locals, ha organitzat una activitat per a repoblar les muntanyes de Tavernes en commemoració del Dia de l’Arbre.

L’eixida serà este dissabte, 6 de febrer, a les 9.30 hores, des del poliesportiu municipal. La zona d’actuació de la repoblació serà entre el mur de defensa i la cova del Frare. En esta àrea, si els arbres creixen i es fan grans, poden servir de barrera natural davant una possible solsida de roques.

L’Ajuntament proporcionarà plantons de pins, roures, arbocers, carrasques, i també ferramentes per a plantar-los i aigua per a regar-los. Esta activitat està oberta a tota la població de Tavernes, però els menors de 8 anys han d’anar acompanyats.

L’objectiu de l’activitat és conscienciar la societat la necessitat de tindre les muntanyes ben poblades, no sols per evitar l’erosió sinó també per a mantenir la biodiversitat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario