viernes, 5 de febrero de 2016

GP Ajuntament, BANS

L’Ajuntament de Tavernes continua fent la publicitat dels seus bans a través de l’aplicació La Valldigna

Més de 1.200 usuaris disposen d’este servei per a conèixer les notícies de Tavernes, així com actes, telèfons d’interès i una guia comercial que compta amb 65 comerços locals.

L’Aplicació de la Valldigna, creada per l’equip APPLICA’T, és una ferramenta d’informació que ja tenen instal·lada més de 1.200 usuaris. Amb esta aplicació, els ciutadans poden veure la informació que l’Ajuntament publica, com els bans (classificats per departaments), les notícies i les activitats relacionades amb el consistori.

A més, l’aplicació compta també amb els 65 comerços que utilitzen esta eina per a publicitar els seus productes. D’esta manera, l’Ajuntament dóna suport al comerç local promocionant-lo a través de l’Aplicació de la Valldigna, on es poden veure les ofertes i la informació que els comerços de la ciutat ofereixen. Així mateix, l’aplicació conté els telèfons d’interès i els horaris del transport.

Esta aplicació facilita que els ciutadans de Tavernes s’assabenten de les informacions de l’Ajuntament, que té també altres vies de difusió com Facebook, Twitter i la pàgina web municipal.

El cost d’este servei és de 1.089 euros anuals (IVA inclòs), i els usuaris poden descarregar l’aplicació debades en sistemes Android.

No hay comentarios:

Publicar un comentario