lunes, 4 de enero de 2016

VOS ESPEREM, NO S'EMPENEDIREU

Com heu vist durant este cap de setmana, he anat donant informació sobre un acte que hem organitzat des d'Aceplat, la associació de comerciants i empresaris de la platja de Tavernes, amb la col.laboració de l'Ajuntament, consistent en la pressència dels Reis d'Orient en l'escoleta despres haver donat una volteta pel casc platjer.

És el segon any que ho fem i éste més motivats si cap que l'any passat per la gran acceptació sobre la premura i per ella poca publicitat que puguerem fer de l'acte, i que va portar a més de seixanta xiquets i quasi altres tants majors a l'escoleta. I dic més de seixanta perquè eixos son els paquets de llepolies que s'havien preparat i que es van acabar, tenint que preparar-ne sobre la marxa una dotzena més, a més dels xiquets més majorets que no en volgueren perquè per edat ja els pareixia que ho eren massa com per a anar cara al rei a arreplegar-lo. Però tots ells si que gaudiren despres dels jocs prepatats en el pati per Juanjo Tradicions.

Tinguerem crítiques perquè la manca de temps i de mitjans no permeterem fer algo tan organitzat ni "maquejat" com en el poble, tampoc ho preteníem, i per lo invertir per l'Ajuntament en l'acte en proporció al nombre de assistents. Però no ens va importar, la ilussió dels que vingueren no té preu, va ser el primer any i com dic sense publicitat quasi ni temps i amb pocs mitjans.

I així i tot foren molts més dels que esperavem al ser eixa primera vegada i tenint en compte que sempre el primer any costa. I va ser un éxit.

Este any serem més, segur, i els taparem la boca perquè encara mai podrem igualar ni de lluny l'acte del poble, tampoc ho pretenem com dic, farem un acte amb la dignitat que dona el fer tot el que ú pot, i amb la dignitat que dona crear ilussió en els menuts.

De totes formes el que sigam més o menys qué més dona, acàs la ilussió es pot medir en diners, la cultura es pot medir en diners, els veins de la platja no es mereixen tindre part de les festes ? .

No, no té preu vore eixes cares d'ilussió, vos ho assegure com a part que vaig ser de la comitiva real, i encara este any no ho seré per motius personals, ho serà un familiar, allí estaré aidant en el que faça falta per a que tot vaja el millor possible.

Així que ens vegem allí demà, tant als que viscau en la platja com en el poble, l'acte es per a tots els que vullgau vindre a acompanyar-nos i gaudir amb nosaltres, despres la volta i recepció hi haurà jocs de nou per a totes les edats a càrrec també altra vegada de Juanjo, des de castells unflables de varis tamanys i per a varies edats, fins carreres de sacs.

Vos esperem, no s'empenedireu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario