miércoles, 13 de enero de 2016

GP Ajuntament, REHABILITACIÓ INSTITUT

Els tècnics de Conselleria visitaran l’Institut Jaume II El Just per a elaborar un informe sobre la seua situació

L’antic govern de la Generalitat no tenia cap projecte de millora previst per al centre educatiu, fet que complica incloure una partida econòmica en els pressupostos d’enguany.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, es van reunir amb el secretari autonòmic d’Educació de la Generalitat Valenciana, Miguel Soler, amb l’objectiu d’assabentar-se de les actuacions previstes per a l’institut Jaume II El Just.

“La sorpresa fou quan Soler ens va informar que l’anterior govern no havia realitzat cap pla d’actuació per al centre; per tant, ara haurem de començar de zero”, apunta Juan. El secretari autonòmic va confirmar a l’alcalde i a Llàcer que la Conselleria no tenia ningun projecte previst per al Jaume II. Per això, resultarà complicat incloure alguna partida destinada a les millores de l’institut en els pressupostos de la Generalitat de 2016. Però l’estat en què es troba el centre valler fa que siga necessària una actuació per a millorar les instal·lacions. Per este motiu, Soler es va comprometre amb Juan i Llàcer que Conselleria enviarà els tècnics adients per a valorar la situació del Jaume II, així com elaborar un informe que especifique les actuacions que s’hi han de fer.


L’alcalde explica que l’Ajuntament “ha d’estar pendent de les tasques que realitze Conselleria, i ha de seguir treballar conjuntament amb l’objectiu d’arribar a una solució definitiva perquè les deficiències de l’institut s’aborden com més prompte millor a fi de millorar la qualitat del Jaume II”. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario