viernes, 22 de enero de 2016

GP Ajuntament. PREMIS FALLES

Premis a l’Ús del Valencià en les Falles 2016

Els Premis a l'ús del valencià en les falles 2016 estan convocats per la Regidoria de Promoció Lingüística, a través del Gabinet de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística, convoca els Premis a l’Ús del Valencià en les Falles 2016, dirigits a les sis comissions falleres del municipi, que poden optar a guanyar algun dels tres premis que es reparteixen.

La regidora de Promoció Lingüística, Bea Ferreres, destaca que l’Ajuntament “té un compromís amb la promoció i normalització del valencià. Per tant, també volem premiar la implicació de les falles de Tavernes, que s’esforcen i s’impliquen per a normalitzar l’ús del valencià, tant en els monuments, en els llibrets, com en la festa fallera. A més, enguany s’hi inclou la valoració de l’ús del valencià en les xarxes socials, com Facebook”.

El primer premi està dotat amb 1.000 euros, el segon amb 600 euros i el tercer amb 300 euros. Les tres falles guardonades amb estos premis, també rebran el banderí acreditatiu. El jurat valorarà l’ús i la qualitat del valencià en la retolació de la falla, el llibret faller, la retolació en el casal i en el voltants, en les xarxes socials i en qualsevol altre element que el jurat considere convenient. A més, el jurat podrà declarar desert qualsevol premi si estima que els elements presentats no tenen la qualitat suficient.

El jurat dels Premis a l’Ús del Valencià estarà format per tres membres: el regidor de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes (o persona en qui delegue), un membre designat per la Junta Local Fallera i el dinamitzador lingüístic de l’Ajuntament (o persona en qui delegue). Cal destacar que la seua decisió serà inapel·lable.

Les comissions falleres interessades a participar-hi hauran d’entregar el llibret faller en el Gabinet Municipal de Normalització Lingüística del consistori abans de les 14 hores del dia 7 de març de 2016.

No hay comentarios:

Publicar un comentario