viernes, 29 de enero de 2016

GP Ajuntament, ASSEMBLEA CIUTADANA DIJOUS 11 FEBRER

El govern de Tavernes convoca una assemblea ciutadana per a informar sobre qüestions d’interès per a la ciutat

L’acte es celebrarà el dia 11 de febrer en la Casa de la Cultura i es tractaran temes com el col·lector de la platja o la piscina coberta.

El govern de l’Ajuntament de Tavernes ha convocat de nou l’assemblea ciutadana, amb l’objectiu de reunir els veïns de la ciutat per tal d’informar sobre determinats temes d’interès.

L’assemblea tindrà lloc el dijous 11 de febrer a les 20 hores en la Casa de la Cultura, i hi estaran present els membres del govern municipal.

Durant esta reunió, el govern valler informarà a la ciutadania sobre diverses qüestions importants, com els pressupostos de 2016 i les inversions previstes. A més, explicarà la situació del col·lector de l’avinguda de la Marina de la platja, així com l’estat actual de la piscina coberta. En la reunió també es tractarà el calendari de les assemblees veïnals per barris, on es confeccionaran els plans d’inversió de la via pública. Finalment, es dedicarà un espai a precs i preguntes.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha indicat que “reprenem de nou estes reunions informatives, que sempre han estat molt ben valorades per la ciutadania vallera. En estes assemblees pretenem comentar amb el veïnat temes importants de la ciutat de tu a tu, de manera directa. És, alhora, un exercici de transparència i proximitat”. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario