viernes, 22 de enero de 2016

GB de premsa Ajuntament, MILLORA DEL LLAC DE LA GOLETA

Iniciats els treballs per a millorar la qualitat ambiental del llac de la Goleta

Les obres, que ja han començat i tindran una durada de tres mesos, es realitzaran amb una subvenció de la Diputació de 94.210 euros.

La Regidoria de Contractació i Obres Públiques, a través del Pla Provincial d’Inversions Financerament Sostenibles, destinarà 94.210 euros (IVA inclòs) al Projecte de Naturalització del Llac de la Goleta.

Els treballs, que han començat fa poc, tindran una durada de tres mesos, aproximadament. El projecte té com a finalitat dur a terme les activitats necessàries per a naturalitzar el llac de la Goleta de la platja de Tavernes. Així mateix, el projecte preveu altres objectius per a millorar la qualitat ambiental de l’estany. Entre estos treballs hi ha la recirculació de l’aigua, evitar la falta d’oxigen en l’aigua i en els sediments, augmentar la transparència de l’aigua, fer disminuir els nutrients de l’aigua i dels sediments, i aconseguir l’equilibri ecològic del llac.


A més, amb este projecte, l’Ajuntament també pretén millorar i fomentar l’ús lúdic, recreatiu i paisatgístic del llac de la Goleta, així com aconseguir una gestió sostenible econòmicament i ambientalment d’este paratge de la platja. Una altra de les prioritats és conscienciar, educar i informar els veïns, visitants i usuaris de Tavernes per a poder mantenir les millores de l’estany.

Diverses empreses van presentar les seues ofertes per a dur a terme el projecte, però la proposta d’Hedra Enginyeria Agrícola, Jardineria i Paisatgisme SL fou la que va rebre l’adjudicació de les obres, que es compromet a realitzar per un import de 88.557€  (IVA inclòs).

No hay comentarios:

Publicar un comentario