viernes, 15 de enero de 2016

Gabinet Premsa Ajuntament, MODERNITZACIÓ ADMINISTRACIÓ

L’Ajuntament es reuneix amb la Diputació per a tractar la modernització de l’administració

Els regidors vallers van informar el diputat provincial de les mancances que té el consistori, per a poder oferir millors serveis als ciutadans.

 L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el regidor de Modernització, Quique Chofre, es van reunir amb el diputat provincial de Modernització i Informàtica, i regidor de l’Ajuntament de Carcaixent, Ivan Martí, per a tractar inquietuds sobre el Programa d’Implantació de l’Administració Electrònica (PIAE).

Durant la reunió, Juan i Chofre van comunicar al diputat les necessitats que té l’Ajuntament per a adequar-se a este programa, és a dir, a totes les eines tecnològiques del consistori derivades de la implantació de l’administració electrònica, així com al nou procediment administratiu conegut com paper zero. “Vam exposar al diputat quines eren les mancances reals de l’Ajuntament a fi de poder oferir un millor servei als ciutadans. També li vam traslladar quina és la visió que tenim des de l’Ajuntament sobre el paper que ha de jugar la Diputació en esta matèria”, explica Chofre.

El regidor assenyala que el consistori és conscient que els recursos de la diputació són limitats. Per este motiu, l’Ajuntament “està disposat a traslladar a la Diputació l’experiència de la relació directa amb els ciutadans”. Així doncs, Juan i Chofre van plantejar al diputat “la visió de deixar de banda els recursos privats (programes propietaris) i començar a treballar amb programes de codi obert, que són estatals.

La finalitat és que la Diputació preste ajuda a Tavernes amb determinats programes, que sense l’entitat autonòmica no seria possible. El regidor destaca “la bona predisposició” per part del diputat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario