viernes, 15 de enero de 2016

Gabinet Premsa Ajuntament, FITUR 2016

Tavernes participa en la Fira Internacional de Turisme 2016 amb la marca Valldigna

Des del dimecres 20 fins al dissabte 23, Tavernes oferirà diverses activitats, com el show cooking o un vídeo de promoció turística.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el regidor de Turisme, Josep Llàcer, viatjaran a Madrid la setmana que ve per a participar en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) dins del marc del Patronat de Turisme de la Diputació de València. No obstant això, “hem volgut mantenir la marca de la Valldigna per a donar-li una continuïtat i coherència al treball dels últims anys”, apunta Llàcer.

Resultado de imagen de fitur 2016Les activitats programades per als cinc dies que dura l’esdeveniment són variades. El dimecres dia 20 hi haurà, a les 12.30 hores, una roda de premsa on es presentaran els nous productes turístics de la ciutat: rutes mediambientals adaptades, festivals musicals i culturals i la cova del Bolomor. Més tard, a les 13 hores, tindrà lloc un show cooking. Es tracta d’una demostració de cuina en directe, en què el restaurant San Bernardo cuinarà un plat típic de Tavernes com és l’arròs al forn de vigília (amb cigrons i panses). I, per a acabar, a les 16 hores està prevista la visita oficial de la Diputació de València.

El dijous dia 21, la Generalitat farà la visita oficial a l’estand de Tavernes i la Valldigna. El divendres 22, a les 12 hores, tindrà lloc la projecció del vídeo de promoció turística de Tavernes en les pantalles de la plaça central, en què es donarà a conèixer la platja, les muntanyes, el patrimoni històric i cultural, les festes, les tradicions i la gastronomia. Finalment, el dissabte dia 23, el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i la rondalla actuaran en la plaça central per a mostrar la nostra cultura i folklore. A més a més, la fallera major de Tavernes, Ana Benavent, i el president de la Junta Local Fallera, Salva Talens, faran promoció activa de la festa de les falles.

“Enguany hem programat més activitats per a tindre una participació més activa, de manera que l’oferta turística de Tavernes siga més visible dins de l’esdeveniment de Fitur”, apunta Llàcer. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario