lunes, 18 de enero de 2016

Gabinet PA, SANT ANTONI

Tavernes celebra la festivitat de Sant Antoni este cap de setmana

La cremada del pi, la benedicció dels animals, una exhibició eqüestre i la segona edició del Correcan, són algunes de les activitats programades.

La Comissió de Festes Sant Antoni Abad, Gerson i l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna, junt amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, han organitzat diverses activitats per a celebrar la festivitat de Sant Antoni durant els dies 22, 23 i 24 de gener.

El divendres, 22 de gener, hi ha programada una desfilada amb nou cavalls per a entrar el pi al passeig País Valencià. L’acte començarà a les 19 hores des del carrer Major.

El dissabte, 23 de gener, continuen les activitats amb la segona edició del Correcan (cursa amb gossos), a les 16.30 hores en el Pavelló Municipal d’Esports. Seguidament, a les 17 hores, tindrà lloc una exhibició eqüestre a la pista posterior del col·legi Alfandech. A les 19.15 hores serà el torn de la cercavila en honor a Sant Antoni, amb la participació de l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna. Més tard, a les 20.30 hores, es realitzarà la tradicional cremada del pi al passeig País Valencià, on també hi haurà sopar amb mistela, carn i embotit.
Finalment, el diumenge, 24 de gener, es celebrarà la missa i sermó en honor a Sant Antoni, a les 10.30 hores a l’església Sant Pere. Al finalitzar, està programada una cercavila acompanyant el sant, des de l’església fins al Passeig Colón, on tindrà lloc una dansada de balls popular i la benedicció dels animals.   

Cal recordar que els interessats en participar en el Correcan hauran d’inscriure’s a través de la pàgina web www.carrerasvinatge.es, o el mateix dia de la prova una hora abans, a les 15.30 hores, amb un cost d’un euro. El recorregut tindrà una distància de 2 km.

No hay comentarios:

Publicar un comentario