miércoles, 27 de enero de 2016

GP Ajuntament, VISITA DEL D.G. DE DIVERSITAT FUNCIONAL A ADISVA

El director general de Diversitat Funcional, Antonio Raya, visita ADISVA

El centre, que està en fase d’habilitació, farà una jornada de portes obertes este dissabte.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, el president de la Fundació ADISVA, Eugenio Pérez, el president de la Mancomunitat de la Valldigna, Vicent Rivera, i representants de diverses associacions han acompanyat el director general de Diversitat Funcional, Antonio Raya, durant la seua visita al centre ocupacional ADISVA de Tavernes de la Valldigna.

Antonio Raya ha visitat ADISVA per a conèixer el centre de primera mà, i, a més, assabentar-se de la seua situació. Ha recorregut les diverses aules que componen l’edifici, que està actualment en fase d’habilitació i petició de sol·licituds.


El director general ha recalcat l’interès de la visita. “Cal remarcar que el centre està en un lloc ideal, prop del poble i en un entorn natural. La necessitat d’este servei és inqüestionable; a més, la llista d’espera és llarga i ara estem treballant junt amb associacions, ajuntaments i associacions de pares per a fer disminuir eixa llista. El centre ocupacional és fonamental per a millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional”, ha assenyalat.

Este dissabte, 30 de gener, el centre ocupacional ADISVA farà una jornada de portes obertes per a totes les persones interessades a conèixer el centre. L’horari serà des de les 11 hores fins a les 14 hores. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario