domingo, 27 de diciembre de 2015

Y ESO DUELEEEEEE

I és que els nervis de vore el ressultat de la coalició entre Compromís i Podemos els ha ficat a alguns moooolt nerviosets, tant que ja ens estan fent pensar als que som contraris a ell si al final no ha segut tan mala idea i tot !! (De nou, jejejeje). 

Resultado de imagen de baldoviDoncs bé, a tots ells i com es vaig dir dijous, que brinden amb tila en vers de cava, perquè es va a fer falta, ja que eixos naips que diuen alguns estan caiguent els cauran a alguns però en el cap ara quan Baldo tinga molt més temps per a parlar, del que tenía.

Perquè el tindrà, ja s'estan mirant fórmules de com, doncs no sols hi ha una o dos, ja ho voreu, doncs eixe reglament que feren tan ambigu per a interpretar-lo des del seu perfecte bipartidisme "a la gana" populars i socialistes, i deixar per exemple que UPyD sí però altres no perquè convenia o no convenia als seus interessos, o que diputats de UPN formaren part del grup canari per aquè estos arrivaren als cinc diputats, no pensant que algun dia no tindrien el control de la Mesa, els s'està ara tornant en contra i dona peu a diverses i possibles interpretacions i fórmules, torne a dir que ja ho voreu : L' opinió d'un catedràtic, dos o tres no va a misa, a misa va el que diga la Mesa i els tribunals, i aquella no va a estar controlada pels de sempre.   

I es que si amb tant poc de temps i mitjans Baldo li colorejava la cara a més de dos i més de tres, ara amb més temps i força ... correrà el manso. 

I en quant al Senat no ha entrat Albiñana pero si altra membre de Compromís, Dolors Pérez (mireu quí és, mireu, tèla ... ).

I todo esto dueleeeee !!!!

I amb esta editorial i salvo contrarepliques o noves referències a este modest veí de Tavernes, done el tema per zanjat, ací pau i allà glòria. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario