martes, 15 de diciembre de 2015

VA D'ESGLAIS ...

Este matí he estat, com tants dies, i com autónomo desgraciat peleant i peleant amb la gran banca, dos grans bancs en concret, per temes financers. 

Amb una solvencia patrimonial i económica més que suficient per a la miseria adeudada m'estan "donant pel sac" tot el que volen i més, com está sent tota la vida i més des de fa uns  anys, els de la crisi, fins a huí. 

I m'he enrecordat del senyor Rajoy i de tota la seua familia, per quan afirma que açò ja comença a ser de nou jauja, que la banca rescatada amb diners de tots, no ho oblidem, està obrint de nou el grifo, que si tan i que si qual ... ja sabeu.

Resultado de imagen de és el momentDoncs no señor Rajoy, en tot cas li han obert el grifo als de sempre, als amiguets de sempre i dels de sempre, als xicotets seguixen putejant-nos i abusant de nosaltres tot el que poden, amb préstecs si es que tel's donen, a un tipus d'interés encara massa alts i sobre tot amb unes comisions d'apertura abusives, a més d'obligar-te a aportar-los altres guanys per a ells, com assegurances per exemple a uns preus quasi el doble que el mercat. I si no vols ja saps, els dona igual, ja vindrà altre desgraciat més necessitat que ho acceptarà. 

I pense que un bon esglai per part de les forces "emergents" i entre ells Compromís, per mig d'un bon ressultat electoral per a que "apreten" de valent a qui siga President nacional, que tot apunta ho serà governant en minoria, será bó, i que tinguen per tant algo que dir en eixe futur govern espanyol, els Joan Baldoví i els altres líders dels grups que sorgiran de Galicia i Catalunya, a més dels nacionals, i per això i per Joan i per Albiñana estem fent campanya sobre no compartir la forma,  a vore si a algú li se baixen els "hunos" i a més es crea una verdadera banca pública estatal que ajude als xicotets, com ja ha començat a esbrinar el govern valencià mitjansant l'IVF. 

I això és clar no ho farà qui ara governa, ni tampoc els naranjitos, ni els socialistes sense qui l'espente, així que a seguir lluitant per a canviar les coses, i entre elles que els valencians tingam el màxim autogovern a tots nivells i el nostre actual govern de progrés puga seguir amb les polítiques socials i d'ajuda verdadera a la xicoteta empresa i modestos professionals com jo, que està intentant portar endavant i que no pot com voldría per manca de la financiació que ens correspondría i no l'almoina que ens donen ara.

Així que sí, És el moment de canviar les coses. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario