viernes, 4 de diciembre de 2015

VA DE "TORRONAES"

Secretario e interventor de Gandia piden amparo ante las «presiones» e «injerencias» en su trabajo

Los altos funcionarios de Gandia denuncian que se cuestione su labor tras el pleno en que el PP exigió que se debatiera una moción sobre el marjal

Torró y Reig: «Vipei nos engañó»

Torró y Reig: «Vipei nos engañó»

El exalcalde y el exvicepresidente de IPG dicen que perdonaron el IBI a la empresa del hotel sin saber que estaba embargado .

Anem a vore senyor Torró, sobre el primer punt : Perquè no deixa vosté treballar d'una punyetera vegada d'una foma objectiva i neutral als funcionaris ? Encara que vosté això de neutral i objectiu no li deu de sonar massa, per tot el que cocnec i he sofrit de vosté.

Resultado de imagen de hacer el ridiculoI a vore senyors Torró i Reig, sobre el segon : No sé quina formació té voste, don Arturo, però segur que com a empresari qué és vorà comprat i venut un grapat d'inmobles. I vosté senyor Reig, és o ha segut un advocat reconegut en Gandia.

Per tant, volem vostés fer-nos creure que no se'ls va ocorrer demanar abans perdonar rés i signar l'escriptura de compra una, i valga la redundància, simple "nota simple" del Registre de la Propietat per a vore si els inmobles estaven nets de càrregues, volen fer-nos creure que el notari no la va demanar, volen fer-nos ceure  que els jursites de l'ajuntament no els varen indicar ho feren ? .

Vinga va , que l'excusa es de ridícula que cau pel seu propi pes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario