martes, 22 de diciembre de 2015

SI HOME SI ...

Rés, xé, que diuen els populars de Tavernes que estan contents i satisfets amb els ressultats locals en les nacionals, que ja comença la remuntada i per contra el declive de Compromís. 

I que a més han doblegat al govern local i l'han fet rectificar gràcies a la seua pressió sobre el tema de les armes de la policia local. 

Doncs sabeu el que vos tinc que dir ? Que si ells  satisfets i els meus comapanys de Compromís també, jo doblement satisfet, pau i felicitat per a tots que estem en nadals.

Ara, com vos dia ahir, eixes cares dels seus representants la nit electoral ... 

A vore si es que l'únic content i satisfet és qui tots sabem, que després el bac es pegaren en les locals encara ha estat donant i preten seguir donant lliçons als demés.

I és curiós perquè ací han quedat quasi tres punts per cent per baix de la mitjana del seu partit en esta terra (mitjana per cert que seguix sent prou baixeta per a un partit "gran", però que comparada amb la de les autonòmiques ... bona és ... ), mentres altres han obtés vora vuit punts per dalt del seu, igual està content perquè caure més baixet encara, que en les dites locals un partit "gran" com el seu sería ja la hecatombe total, i qualsevol mínima pujada per xicoteta que siga li pareix l'hòstia encara estiga per baix com dic dels seus més inmediats companys de files. 

Però bé, el dit, pau i amor i felicitat eterna per a tots, nadalenc que està u.


No hay comentarios:

Publicar un comentario