sábado, 19 de diciembre de 2015

REFLEXIONEM

En unes hores comença el denominat dia de reflexió, una solemne bobada però que respectarem,

Per tant i com este artícul es vorà també eixe dia, no demanarè el vot per a ningú, crec a més que no fa falta dir per a qui el demanaría, no siga cosa en tanquen, amb la llei mordaça no se sap. 

Resultado de imagen de pensar en valencianoSols doncs vaig a fer una serie de reflexions : 

Com sabeu certa opció a la que he donat suport no era del tot del meu agrado pel que tots també sabeu.

Però també es cert que els que la encapsalen tant al Senat com al Congrés son gent que ha demostrat sobràdament amb fets i no sols paraules que sempre han interpossat els interessos dels valencians per damunt de tot, ún estos quatre darrers anys sobre tot en el Congrés. i l'altre inclús dimitint del més alt càrrec en la nostra Comunitat, el de President, davant aquells que interposaren els interessos del partit a nivell nacional als dels valencians, no fa falta dir rés més d'ells, son sobràdament coneguts i reconeguts. 

I en quant als moradets companys puntuals d'este viatje, dir que ni tenen cúa, ni tiren foc per la boca, ni olen a sofre com volen fer vore alguns, he vist i escoltat a una jove mare recenta d'ahí el costat, de Bellreguard, parlar dels problemes econòmics reals dels seus veins, i a una actriu sobràdament compromesa amb les causes socials parlar d'estes i de les retallades que han sofrit durant esta darrera legislatura, així com a una periodista de les despatxades "por cierre y liquidación" de Canal 9 parlar de censures en eixe ens, o també de tot açò més de corrupteles varies poc populars a un altre jove xicot també de Bellreguard i Diputat en les nostres Corts. I tot en la nostra estimada llengua. 

Així qué, rés, el que vostés vullguen, però jo no conec a ningú que puga i vaja segur a defendre els nostres interesos dels valencians millor que ells, els altres, uns i altres, ja hem pogut vore com canvien en quan passen de la Font de la Figuera o de Requena cap al centre. 

I no, no ho fa l'aire, al nostre no l'ha canviat estos quatre anys gens ni miqueta : Facen reflexió i després voten en consecuència, però sobre tot voten, l'abstenció sempre beneficia als de sempre i lo de sempre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario