miércoles, 9 de diciembre de 2015

PILOTA AL RASPALL DE NOU EN EL FESTIVERN

FESTIVERN 2015

IV CAMPIONAT PILOTA AL RASPALL TAVERNES DE LA VALLDIGNA

NORMATIVA


  1. El campionat de pilota valenciana es jugarà a la modalitat de raspall, en minitrinquet de 40 metres, en equips per parelles,en format de lligueta de grups i posteriors eliminatòries.

  1. Les partides seran a 15 tantos a passar i passar, amb treta amb falta al 7 i graderies prohibides. Cada partida guanyada contarà amb tres punts sempre que l’equip contrari no aplegue a 10 tantos. En cas contrari,l’equip perdedor tindrà 1 punt i el guanyador 2.

  1. Una vegada acabada la lligueta es classificaran per a semifinals els 4 equips amb més punts. Els demés equips jugaran eliminatòries d’un trofeu B,també amb premi.    En cas d’empat entre dos, es classificarà l’equip que haja guanyat l’enfrontament entre ells. En cas d’empat múltiple, es classifica l’equip amb més jocs a favor,després average de jocs total, i si persisteix l’empat,es decidirà per sorteig.

  1. Els equips podran conformar-se amb un nombre de jugadors ilimitat,havent-hi sempre un mínim de dos en la canxa, amb tants canvis com es vullguen fer,sempre en acabar cada joc, o com a excepció en qualsevol momento en cas de lesió greu.

  1. La pilota serà de badana, de 32 grams. L’equip al dau triarà pilota.

  1. Els guanyadors de les quatre semifinals accediran a jugar les finals A i B.

CONTACTE

       e-mail: info@tradicionsvalencianes.com       sms: 656 67 21 27

Facebook: pàgina Club de Pilota La Valldigna

No hay comentarios:

Publicar un comentario