domingo, 13 de diciembre de 2015

I ES QUE ELS NERVIS SON MALS CONSELLERS

Com sabeu he segut i soc totalment contrari al pacte que ha signat Compromís amb Podemos per a estes nacionals.

Però sabeu també qué ? Que vegent els nervis que els estan entrant primer als socialistes i ara també als populars davant enquestes com la que acompanyen s'ho val la pena la saliva que estem "tragant" alguns amb este pacte.

Nervis que fan que si fa uns dies comentava no entendre els atacs de socialistes valencians al pacte d'aquells que li donen suport en la Generalitat, ara els veig també en l'absurda i ridícula denominació de "govern de Compromís-Podemos" que li donen al govern local els populars de Tavernes i els seus blogs afins, en un també ridícul intent de fer por i espantar el vot moderat cap a Compromís, i dic ridícul perquè com podeu vore no els està donant ressultat i la nit del 20 ho comprovarem inclús també a nivell local.

Vorem si a partir del 21D i davant l'éxit de la dita coalició seguixen amb esta denominació o per contra callen per a que no es consolide dit éxit.

I és que no sé quí és la ment brillant que els està aconsellant en este tema, m'ho imatgine, però jo d'ells el despatxaría a dos de fons abans els acabe d'afonar del tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario