viernes, 18 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Municipal, HORARI BIBLIOTECA PER EXAMENS

La Biblioteca Municipal amplia l’horari per exàmens

El nou horari de la Biblioteca en període d’exàmens començarà el dilluns dia 21 i s’allargarà fins al 28 de gener, de dilluns a diumenge, a excepció dels dies festius.

Resultado de imagen de biblioteca municipal tavernesL’Ajuntament de Tavernes, conscient que amb l’arribada dels exàmens l’espai de la biblioteca és utilitzat per nombrosos estudiants, ha decidit esta ampliació de l’horari per a facilitar-los l’estudi en un lloc adequat a les seues necessitats.

Així, si has d’estudiar per Nadal, pots anar a la biblioteca. Ja des del dilluns dia 21 fins al 28 de gener s’hi ha disposat una ampliació horària.

Els dies 21, 22 i 23 de desembre, l’horari serà de 9 a 13:30 i de 15:30 a 21 hores. Del  28 de desembre al 28 de gener, de dilluns a divendres, de 9 a 21 h. Els dissabtes i diumenges, els espais de la biblioteca també estaran a disposició dels estudiants de Tavernes i els dies festius la biblioteca tancarà les portes.

A més, els xiquets de 0 a 6 anys tindran una aula d’iniciació a la lectura que estarà oberta de dilluns a divendres. Els menors podran utilitzar este espai sempre que estiguen acompanyats d’un adult en un horari especial de Nadal, de 10 a 12:30 i de 15:30 a 19 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario